Writersblog?

0 Flares 0 Flares ×

Zo blog je om de week voor een online magazine en zo heb je “ineens” je eigen website..
Ik voel spontaan een lichte druk opkomen.. Waarom wilde ik dit ook alweer? Oh ja, omdat ik het zo leuk vind om te schrijven.
Als mensen het dan ook maar leuk vinden om te lezen, want waarom heb je anders een website? Ik had het ook bij mijn kladblok kunnen houden. En ik moet natuurlijk ook wel met enige regelmaat iets posten, anders komt men ook niet meer terug. Oh Dear!

Goed, dit drukkende gevoel moet ik even de kop indrukken nu, want schrijven doe ik immers voor de lol en ontspanning, niet om er stress van te krijgen. In dat geval zou het doel, als ik al een echt doel heb overigens, toch lichtelijk voorbij gestreefd worden. Dus, beste volgers van het eerste uur (als die er al zijn), ik probeer zo geregeld als mogelijk lekker van me af te schrijven hier en je mee te nemen in mijn wondere wereld. Maar een dagelijks blog zal het voorlopig nog niet worden. Ik zou het wel heel graag willen, maar ja ik wil ook heel graag iedere avond buikspieroefeningen doen en ondanks dat ik het graag wil, doe ik het eigenlijk nooit. Dus, laat ik realistisch blijven en eerst maar eens gewoon beginnen. Punt.

De eerder geplaatste artikelen die ik als gastblogger voor een online magazine heb geschreven vormen een goeie introductie van mezelf en hoe ik momenteel letterlijk in het leven sta. Het leven van een alleenstaande- en werkende moeder is uitermate pittig en hectisch. Nou heb ik een goed netwerk waar ik op terug kan vallen, dus in dat opzicht heb ik niets te klagen, desalniettemin blijft het loodzwaar. Maar nu ik heel bewust gekozen heb voor dit moederschap, waarmee een diepe wens van mij in vervulling is gegaan, kan die zwaarte het prachtige nimmer overschaduwen. Het prachtige is het zware meer dan waard. Iedere dag weer ben ik dankbaar voor wat ik heb, een geweldig mooie zoon. En mijn zoon en het leven dat ik met hem leid, vormen de inspiratiebron voor mijn schrijfsels. Er is dus inspiratie genoeg!

Nu nog de tijd en de energie vinden om het met enige regelmaat op papier te krijgen, voor mezelf en mijn zoon om later terug te lezen en voor jullie om nu mee te lezen en leven.

Delen en schrijven geeft ook energie, dus ik ga ervoor!

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Google+ 0 0 Flares ×

4 Comments on “Writersblog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *