Time for me!

0 Flares 0 Flares ×

Als (alleenstaande) moeder is het soms moeilijk voor te stellen dat je ooit de tijd hebt gehad om een paar uur lang met een kop thee en de nodige versnaperingen op de bank een boek te liggen lezen, of om lekker uitgebreid in bad te gaan (inclusief masker- en scrubsessies), langer dan vijf gehaaste minuten een winkel van binnen te zien of om überhaupt enige tijd met jezelf door te brengen. En toch is juist die tijd voor jezelf binnen het hectische, drukke en turbulente leven van een alleenstaande- en werkende moeder essentieel!

Zeker de eerste maanden na de bevalling weet je niet wat je overkomt! Je draait voor alles in je eentje op; de verzorging van je kind, het huishouden, de boodschappen, de kraamvisite, met je kind de frisse lucht in, ALLES.

Kortom; je dagen zijn behoorlijk tot de nok toe gevuld, vooral ook omdat de nachten niet meer het rustpunt van je dag zijn, maar een verlenging van die dag waarbinnen bepaalde activiteiten genadeloos worden voortgezet en er dus volop gebruik (of misbruik?) wordt gemaakt van de 24 uur die een dag telt.

Lees het gastblog voor Moodkids hier verder!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Email -- Google+ 0 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *